Ovo je prirodni lek protiv trovanja hranom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2017, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je prirodni lek protiv trovanja hranom

Dialil-sul d, jedan od glavnih sastojaka belog luka, štiti od trovanja hranom stvaranjem zaštitnog sloja, a ima jače dejstvo od "eritromicina" i "cipro oksacina".

Ključni sastojak belog luka, dialil-sul d, 100 puta je jači u borbi protiv trovanja hranom nego antibiotici, otkrilo je istraživanje Instituta u Vašingtonu.

Dialil-sul d stvara zaštitni sloj u želucu koji bakterije teško mogu da unište. Ne samo da je jači od antibiotika "eritromicina“ i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "cipro oksacina", već beli luk deluje odmah.

Kampilobakterija jedna je od najčešćih bakterija koje izazivaju trovanje hranom u svetu. Simptomi su proliv, grčevi, bol u želucu i visoka temperatura, a u gotovo trećini slučajeva izaziva paralizu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.