NEZASITA PROFESORKA FIZIČKOG SLALA SEKSI PORUKE UČENIKU, a onda ga je oralno zadovoljavala na bazenu!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Dec.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZASITA PROFESORKA FIZIČKOG SLALA SEKSI PORUKE UČENIKU, a onda ga je oralno zadovoljavala na bazenu!

Tužioci su podeli krivičnu prijavu protiv profesorke fizičkog u jednoj srednjoj školi u Vašingtonu, u Fremontu, za šest dela koja upućuju da je početkom godine na seks prisiljavala maloletnog učenika.

Profesorka Korin Audiat, sa nadimkom Kori, ima 32 godine i odvedena je u zatvor Santa Rita na Dan zahvalnosti. Ona je u Mišn San Hose srednjoj školi u Fremontu radila od 2012. godine kao profesorka plivanja i trenirala tim koji se zvao Glenmor Stingrajs.

- Gospođa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Audiat je trenutno na prinudnom odsustvu i neće se vraćati u Vašington. Radimo sa policijom u Fremontu jer se ona sumnjiči da je imala seks sa svojim studentom - rekli su tamošnji zvaničnici.

Pre saznanjima iz policije, profesorka je optužena za šest seksualnih prestupa uključujući slanje seksualnih poruka, nezakonit seks sa maloletnikom, oralno zadovoljavanje sa maloletnim licem i zlostavljanje deteta.

U optužnici stoji da su se dela desila u maju i junu ove godine. Tu se takođe navodi da je Kori svoju prvu komunikaciju sa učenikom imala početkom godine nakon čega je njihova komunikacija postala sve više eksplicitna i na kraju dovela do seksa.

Kako je ovaj slučaj i dalje pod istragom policija nije htela da otkrije identitet dečaka.

(Telegraf.rs/ Izvor: eastbaytimes.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.