Brejk Vašingtona u Atlanti, Voriorsi nisu dali nadu Memfisu

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brejk Vašingtona u Atlanti, Voriorsi nisu dali nadu Memfisu

Košarkaši Vašingtona napravili su brejk protiv Atlante (104:98) za 1-0 u polufinalu Istoka, u okviru plej-ofa NBA lige, dok je Golden Stejt savladao Memfis sa 101:86.

Iako je Atlanta dugo diktirala tempo i držala oko 10 poena prednosti, gosti su izjednačili u završnici treće deonice, da bi serijom od 8:0 najavili trijumf.

Značio je Vizardsima nešto duži odmor, pošto su Toronto eliminisali sa 4-0, dok su njihovi rivali prošli dalje posle šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mečeva sa Bruklinom, a o padu dovoljno govori činjenica da su šutirali 5-28 iz igre u poslednjoj deonice.

Šest igrača Vašingtona imalo je dvocifren učinak, Vol je dirigovao sa 18 peona i 13 asistencija, dok je Bil bio najefikasniji sa 28 poena. U Atlanti, Kerol je postigao 24 poena, Horford 17, Pero Antić je za 20 minuta zabeležio po pet poena i skokova.

U narednom meču, za tri dana će Atlanta biti još jednom domaćin, pa će 9. maja Vašington ugostiti Hokse.
Pogledaj vesti o: Vašington,   NBA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ratnici uhvatili Grizlije u klopku, Kari nezvanično MVP lige! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015

Golden stejt savladao Memfis 101:86 u prvom meču polufinala..Pre ovog meča trener domaćih Stiv Ker je rekao da novinari već imaju dve gotove priče: u slučaju da Golden Stejt odigra odlično i razbije Memfis, a druga je za slučaj da Ratnici odigraju loše i izgube. Posle meča poručio je sedmoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Golden Stejt očekivano poveo protiv Memfisa

Izvor: Akter, 04.Maj.2015

Košarkaši Golden Stejta poveli su protiv Memfisa u četvrtfinalu NBA lige, pošto su u noći između nedelje i ponedeljka u prvoj utakmici na svom terenu pobedili sa 101:86..Stefon Kari predvodio je Golden Stejt sa 22 poena, Klej Tomson postigao 18, a Drejmond Grin 16...Najefikasniji u Memfisu, koji...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.