Bojana Jovanovski startovala pobedom

Izvor: Akter, 30.Jul.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Jovanovski startovala pobedom

Bojana Jovanovski startovla je pobedom na WTA turniru u Vašingtonu savladavši jutros Australijanku Oliviju Rogovski sa 6:7 (5.7), 7:5, 7:5

Protivnica Jovanovskoj u narednoj rundi turnira biće Sorana Kirstea iz Rumunije koja je pobedila Holanđanku Kiki Bertens sa 6:4, 4:6, 6:3.

Nagradni fond u Vašingtonu iznosi 250.000 dolara, od kojih će 43.000 pripasti pobednici.

Zimonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i Nestor eliminisani na startu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor eliminisani su već na startu ATP turnira u Vašingtonu pošto su jutros izgubili od kolumbijsko-španskog dubla Huan Sebastian Kabal - David Marero sa 6:2, 6:2.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana Jovanovski slavila na startu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2014

VAŠINGTON - Srpska teniserka Bojana Jovanovski startovla je pobjedom na WTA turniru u Vašingtonu savladavši jutros Australijanku Oliviju Rogovski sa 6:7 (5.7), 7:5, 7:5...Protivnica Jovanovskoj u narednoj rundi turnira biće Sorana Kirstea iz Rumunije koja je pobjedila Holanđanku Kiki Bertens sa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.