Bogdanović trejdovan u Vizardse!

Izvor: N1 televizija, 22.Feb.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović trejdovan u Vizardse!

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović karijeru će nastaviti u Vašington Vizardsima, posle trejda sa Bruklin Netsima, prenose američki mediji.

Netsi su u prestonicu Sjedinjenih Država poslali Bogdanovića i Krisa Mekoloa, u zamenu za Markusa Torntona, Endrua Nikolsona lutrijskog pika u prvoj rundi ovogodišnjeg drafta.

Poslednjih dana spekulisalo se o mogućnosti da Bogdanović napusti Bruklin, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su Netsi jasno svim zainteresovanim stranama poručili da žele i pika u prvoj rundi za njega.

Bogdanović je u dosadašnjem delu sezone imao prosek od 14,2 poena po utakmici za Netse, koji trenutno imaju najgori skor u celoj ligi – devet pobeda i 39 poraza. U redovima Vizardsa mogao bi da dobije veću šansu, posebno jer je to tim koji želi da se ustali u gornjoj polovini tabele na ‚Istoku‘.

S druge strane, Netsi će Bogdanovića zameniti Torntonom, koji ove sezone ima najlošiji prosek karijere, od 6,6 poena po utakmici. Ono što je za njih, ipak, važnije jeste to što će imati pika u prvoj rundi drafta, bez kojeg su ostali pošto su ga dali Boston Seltiksima u sklopu trejda Kevina Garneta i Pola Pirsa.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.