Bela kuća uvodi i brifinge putem Skajpa

Izvor: B92, 23.Jan.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća uvodi i brifinge putem Skajpa

Vašington -- Bela kuća je najavila da će ove nedelje uvesti četiri sedišta za brifinge putem Skajpa, kako bi omogućila učešće medijima koji se nalaze van Vašingtona.

Portparol Bele kuće Šon Spajser rekao je da će to omogućiti pristup novinarima koji nemaju vremena ili novca za put u Vašington, prenosi Rojters.

"Mislim da to može biti od koristi jer će omogućiti da se čuje glas onih koji nisu ovde", dodao je Spajser.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bela kuća uvodi i brifinge putem Skajpa

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2017

Bela kuća je najavila da će ove nedelje uvesti četiri sedišta za brifinge putem Skajpa, kako bi omogućila učešće medijima koji se nalaze van Vašingtona...Portparol Bele kuće Šon Spajser rekao je da će to omogućiti pristup novinarima koji nemaju vremena ili novca za put u Vašington, prenosi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.