Vučić sa Pensom: Srbija za mirno rešavanje problema

Izvor: N1 televizija, 18.Jul.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Pensom: Srbija za mirno rešavanje problema

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Vašingtonu sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom o odnosu Srbije i Amerike, kao i odnosima u regionu.

Vučić je rekao novinarima posle sastanka sa najvažnijim sagovornikom tokom boravka u SAD, da je postignut visok nivo saglasnosti oko ključnih pitanja, prenosi RTS.

 Kako je navedeno, bilo je reči o problemima Srbije, kao i zemlje regiona, a Vučić je dao do znanja da je Srbija za mirno rešavanje problema >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i to u nekom doglednom periodu.

Američki sagovornici potvrdili su podršku Srbiji na evropskom putu.

Vučić je sa američkim potpredsednikom razgovarao i odnosu Srbije i Rusije. Predsednik Srbije ponovio je da je strateški put Srbije ka Evropskoj uniji i da je i za saradnju sa Amerikom i sa Rusijom.

On je rekao da želi da postavi dobre temlje za odnose Srbije i Amerike i da je siguran da će ti odnosi biti sve bolji.

Na početku razgovora Vučić je čestitao presedniku SAD Donaldu Trampu i potpredsedniku Pensu na pobedi na izborima i pozvao ih da posete Srbiju obećavajući najbolji doček u ovom delu Evrope.

On je sumirao posetu SAD i sastanak sa Pensom rečima da je "dobro danas biti državljanin Srbije u Vašingtonu", javio je RTS.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić razgovarao sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Vašingtonu sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom o odnosu Srbije i Amerike, kao i odnosima u regionu...Vučić je rekao novinarima posle sastanka sa najvažnijim sagovornikom tokom boravka u SAD, da je postignut visok nivo saglasnosti oko...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.