Muškarci čekaju u redu da bi od seksi šankerki kupili kafu: Kada budete videli kako izgledaju, biće vam sve jasno (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci čekaju u redu da bi od seksi šankerki kupili kafu: Kada budete videli kako izgledaju, biće vam sve jasno (FOTO)

A post shared by Bikini Beans Espresso (@bikinibeansespresso) on Feb 14, 2017 at 9:16am PST

Jedan kafić u Vašingtonu svoje posetioce mami šankerkama u bikiniju. "Bikini beans espresso", koji svoju filijalu ima i u Arizoni, radnice oblači samo u bikini. Neke devojke skidaju i gornji deo, pa strateška mesta prekrivaju samo nalepnicama.

Not sure what to get? Our baristas know the menu backwards and forwards! >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ask us for some suggestions, and we'll get you that perfect drink to make your night! #BeanGang #BikiniBeansEspresso #GirlPower #Coffee #Phoenix A post shared by Bikini Beans Espresso (@bikinibeansespresso) on Feb 23, 2017 at 4:31pm PST

Preduzetnica Karli Džo, vlasnica je biznisa koji je postigao veliki uspeh, skupivši desetine hiljada pratilaca na društvenim mrežama, kao i maksimalni "rejting" od pet zvezdica na Jelpu.

Vlasnica tvrdi kako ništa nije ponižavajuće za žene već ih tako osnažuje.

A post shared by Bikini Beans Espresso (@bikinibeansespresso) on Feb 24, 2017 at 7:42am PST

- Kao prvi bikini barista šop u Arizoni, želimo da osnažimo žene da se osećaju dobro - piše na njihovoj službenoj stranici. Nimalo iznenađujuće, gosti su uglavnom oduševljeni muškarci. Ali, nisu svi oduševljeni. Gradski odbornik Majk Fejgan želeo je da zabrani rad u bikiniju, ali nije uspeo.

- Trebalo bi da je sve u kafi, a ne u ženskom telu - rekao je i dodao da ne želi da poteže argument dece, ali da je reč i o tome. S njim se složila i komšinica iz kvarta, majka četvorogodišnje dece.

HAPPY VALENTINE'S DAY EVERYONE! Taylor here, and love is in the air!!! Want to know what I'm loving this morning? My iced Nude! Share V day with your friends here at BB- and grab your favorite coffee! XOXO #bikinibeanstempe #bikinibeansespresso #bikinibeans #tempe #az #coffee #latte #protein #cookies #love #yummy #kisses #delicious #beangang #barista #bikinibeansbarista #happy #smiles A post shared by Bikini Beans Espresso (@bikinibeansespresso) on Feb 14, 2017 at 12:05pm PST

- Problem nije što su to deca videla, nego kako malom detetu objasniti zašto žene bez majica serviraju kafu i zašto toliko muškaraca čeka u redu.

Jedna od radnica, Britani Paterson rekla je za People da nema problema s porodicama i decom.

- Čitave porodice dolaze ovde i svi me vole - smatra ona.

(Telegraf.rs / Izvor: nzherald.co.nz)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.