Vučić čestitao fudbalerima pobedu nad Albanijom: Držali ste se časno i dostojanstveno

Izvor: Blic, 08.Okt.2015, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao fudbalerima pobedu nad Albanijom: Držali ste se časno i dostojanstveno

Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je fudbalerima koji su pobedili reprezentaciju Albanije sa 2:0 u kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

"„Čestitam našim fudbalerima na zasluženoj pobedi, časnoj igri i dostojanstvenom držanju koje su pokazali na utakmici“", navodi se u čestitki premijera Vučića.

I Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je fudbalskoj reprezentaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije na trijumfu u Elbasanu.

"Srbija je ponosna na svoje '„orlove'“ koji su pokazali kako se srcem brane boje svoje zemlje. Čestitam vam na rezultatu i na vitešškom sportskom držžanju. Bravo '„orlovi'.“ ŽŽivela Srbija!"“, navodi se u čestitki, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike Srbije.

Srbija je iznenadila Albaniju u sudijskoj nadoknadi vremena golovima Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića. Naši fudbaleri će se od kvalifikacija za EURO2016 oprostiti u nedelju duelom sa Portugalijom u Beogradu od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitke fudbalerima na pobedi u Albaniji

Izvor: RTS, 09.Okt.2015, 00:22

Premijer Aleksandar Vučić, predsednik Tomislav Nikolić i ministar sporta i omladine Vanja Udovičić čestitali su fudbalskoj reprezentaciji Srbije pobedu nad albanskom selekcijom. . "Čestitam našim fudbalerima na zasluženoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.