Velika euforija na ulicama Elbasana

Izvor: B92, 08.Okt.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika euforija na ulicama Elbasana

Navijači Albanije su tri sata pre utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Srbije počeli da ulaze na stadion u Elbasanu.

Na ulicama Elbasana okupljeno je više hiljada navijača selekcije Albanije, za koje je uoči utakmice organizovan muzički program. Gradske vlasti su na više mesta postavile video-bimove, na kojima će građani moći da isprate utakmicu.

Gotovo svi ljudi okupljeni po ulicama i trgovima u Elbasanu su obučeni u crvenu odeću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa nacionalnim obeležjima i nose zastave Albanije. Svi lokali u centru grada su zatvoreni. Na ulicama je prisutan veliki broj policajaca, a nad gradom kruže i helikopteri.

Albanske televizije konstatno imaju uključenja novinara sa ulica Elbasana. Fudbalska reprezentacija Srbije će se na stadion Elbasan arena doći sat i po do dva pre utakmice.

Utakmica između Albanije i Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine igraće se od 20.45.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika euforija na ulicama Elbasana

Izvor: Akter, 08.Okt.2015

Navijači fudbalske reprezentacije Albanije su tri sata pre večerašnje utakmice u kvlafiakcijama za Evropsko prvenstvo protiv Srbije počeli da ulaze na stadion u Elbasanu, dok na ulicama tog grada vlada velika euforija..Na ulicama Elbasana okupljeno je više hiljada navijača selekcije Albanije, za...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.