Udovičić: Fudbaleri su pokazali pobednički mentalitet i duh

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Fudbaleri su pokazali pobednički mentalitet i duh

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je fudbalskoj reprezentaciji Srbije pobedu nad reprezentacijom Albanije u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

"“Čestitam našim fudbalerima na pobedi, pokazali su kako se pored svih okolnosti i pritiska bori za zastavu i grb! Bravo momci! Naši igrači su pokazali da Srbija ima pobednički mentalitet i duh i da, kada treba, Srbija pobeđuje!"”, navodi se u čestitki Udovičića, saopštila je Služba za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odnose s javnošću Ministarstva omladine i sporta.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Elbasanu selekciju Albanije sa 2:0 (0:0), golovima Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića u sudijskoj nadoknadi.

"Orlovi" su odavno ostali bez šanse da se plasiraju na EURO2016, a od kvalifikacija će se oprostiti u nedelju protiv Portugala u Beogradu od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IMATE POBEDNIČKI MENTALITET: Udovičić čestitao srpskim fudbalerima pobedu nad Albanijom

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015

Naši igrači su pokazali da Srbija ima pobednički mentalitet i duh i da kada treba, Srbija pobeđuje, navodi se u čestitki...BEOGRAD - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je večeras reprezentaciji Srbije pobedu nad Albanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.