UEFA: Srbiji pobeda bez bodova!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Srbiji pobeda bez bodova!

Prekinuta utakmica fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije registrovana je službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, kojoj će biti oduzeta tri boda u kvalifikacijama, a naredna dva meča kao domaćin u Grupi I odigraće bez prisustva publike, saopšteno je iz UEFA.

FOTO : Ilustracija

 

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) obavestila je Fudbalski savez o kaznama zbog prekinute utakmice, koje su Srbija i Albanija odigrale 14. oktobra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Beogradu.

 

Utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, a reprezentaciji Srbije će biti oduzeta tri boda u kvalifikacionoj Grupi I.

 

Srbija će predstojeće dve utakmice igrati bez publike, a Fudbalski savezi Srbije i Albanije kažnjeni su sa po 100.000 evra.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA "častila" Albaniju

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014

Prekinuta utakmica fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije registrovana je službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, kojoj će biti oduzeta tri boda u kvalifikacijama, a naredna dva meča kao domaćin u Grupi I odigraće bez prisustva publike, saopšteno je iz UEFA...FOTO : Ilustracija.. ..Disciplinska...

Nastavak na Vesti-online.com...

FS Albanije najavio žalbu na odluku UEFA

Izvor: Beta, 24.Okt.2014

BEOGRAD, 24. oktobra 2014. (Beta) - Fudbalski savez Albanije najavio u petak je da će se žaliti na današnju odluku Evropske fudbalske unije (Uefa) da se prekinuta utakmica u kvalifikacijama registruje službenim rezultatom 3:0 za Srbiju..."Ovo je lakrdija. Mi smo potpuno posvećeni iskorenjivanju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.