TERORISTA TRAŽI TELEVIZOR: Ismail Morina želi iz ćelije da gleda meč u Elbasanu

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERORISTA TRAŽI TELEVIZOR: Ismail Morina želi iz ćelije da gleda meč u Elbasanu

TIRANA - Terorista Ismail Morina, koji je uhapšen jutros u Tirani, zatražio je policije da mu obezbede u zatvorskoj ćeliji televizor da bi mogao da gleda utakmicu između Srbije i Albanije.

Morina, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, uhapšen je zbog posedovanja oružja bez dozvole. Morina je uhapšen dok se vozio džipom kroz novi deo Tirane. Kod njega je pronađen pištolj kragujevačke "Zastave", a nakon pretresa automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policija je pronašla još jedan pištolj TT i 30 metaka. Policija je u automobilu pronašla i 35 karata za sutrašnju utakmicu između Albanije i Srbije u Elbasanu.

Albanski mediji prenose informaciju da Morina veruje da neće biti uskoro pušten, iako su pripadnici grupe pod imenom "Crvene brigade" zatražili da popularni "Balista" bude oslobođen.

Morina je zbog toga odlučio da od policije zatraži da mu dopreme televizor da bi mogao da prati meč u Elbasanu. On želi, prema pisanju lokalnih medija, da iz zatvorske ćelije navija za albanske fudbalere.

Međutim, malo je verovatno da će njegov zahtev biti uslišen.

Utakmica grupe I između Srbije i Albanije biće odigrana sutra od 20.45 časova u Elbasan areni.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.