SRBIJA ŽESTOKO KAŽNJENA, A ONI SE ŽALE: Albanci nezadovoljni odlukom UEFA?!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA ŽESTOKO KAŽNJENA, A ONI SE ŽALE: Albanci nezadovoljni odlukom UEFA?!

TIRANA - Fudbalski savez Albanije saopštio je da će se žaliti na odluku UEFA da utakmicu sa Srbijom izgubi službenim rezultatom 3:0.

"Nismo zadovoljni, žalićemo se na odluku. Naša pravna borba se nastavlja. Naši argumenti su jaki, zaslužili smo tri boda. Uvereni smo u to", saopštio je FS Albanije.

Kontrolna i disciplinska komisija UEFA odlučila je jutros da prekinutu utakmicu kvalifikacija za EP 2016. godine između Srbije i Albanije registruje službenim rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 3:0 u korist Srbije. Međutim, Srbija je kažnjena sa oduzimanjem tri boda zbog loše organizacije meča sa Albanijom. FSS je novčano kažnjen sa 100.000 evra, a naredne dve utakmice naš nacionalni tim u kvalifikacijama za EP 2016. odigraće pred praznim tribinama. S druge strane, FS Albanije je kažnjen sa 100.000 evra.

Selektor Albanije Đani De Bjasi izjavio je da nije zadovoljan odlukom UEFA.

"Ovom odlukom nismo dobili pravdu, samo nam je oduzeto ono što smo osvojili na terenu", rekao je selektor Albanije De Bjasi.

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti. Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.