Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDUZETE SVE MERE: Šta se sme a šta ne sme oko stadiona u Elbasanu?

Stadion u Elbasanu, koji je prošao sve bezedonosne kontrole i bezbedan je za odigravanje utakmice, otvoren je od 16.30. Utakmica između Albanije i Srbije počinje od 20.45.

Grad je preplavljen ljudima koji nose albanska obeležja, pretpostvlja se da će tokom meča biti raširena velika zastava kakva je viđena u meču sa Grčkom. Na sve strane čuju se povici ‘Forca Albanija.
Kapacitet stadiona je 13.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mesta, policija je svuda oko Arene, a karte se specijalno proveravaju, kompjuterski, jer imaju zaštitu.
Lokali oko stadiona su zatvoreni još od podneva, nema parkiranja u blizini, na terasama stanova moći će da budu samo ljudi koji su stanovnici tih zgrada, piše Žurnal.
U Elbasanu je kišno vreme, prestanak padavina očekuje se tokom večeri. Podsetite se kako je protekla kontrola stadiona i pogledajte koji će sastav izvesti Ćurčić.
Jedini incident tokom današnjeg dana, za sada, je delo jednog maloletnika… Nadamo se da će na tome ostati.
 
The post PREDUZETE SVE MERE: Šta se sme a šta ne sme oko stadiona u Elbasanu? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Albanski navijači počeli sa navijanjem (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2015

Atmosfera na "Elbasan Areni" lagano ide ka tački ključanja pošto domaći navijači zauzimaju svoja mesta i počinju sa navijanjem...Duel reprezentacija Albanije i Srbije počeće u 20.45, ali je više od dva sata pre prvog sudijskog zvižduka atmosfera na tribinama "Elbasan Arene" počela da se zahuktava...Navijači...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.