OGROMNO OBEZBEĐENJE: Ovako je izgledao put Orlova do hotela u Tirani (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMNO OBEZBEĐENJE: Ovako je izgledao put Orlova do hotela u Tirani (FOTO)

Iako je bilo reči da Albanci krše dogovor i da će naši fudbaleri morati da prođu pasošku kontrolu, do toga ipak nije došlo. Sleteli su u Tiranu i odmah se autobusom uputilu u hotel.

Srpsku ekspediciju je pratila ogromno obezbeđenje do centra Tirane, gde se nalazi hotel u kojem su Orlovi smešteni. Mere obezbeđenja postavljene su na svakih 20 metara…
Kako je to sve izgledalo, pogledajte u fotogaleriji:
 
Utakmica između Albanije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Srbije, u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope, igra se u Elbasanu, sutra od 20.45 sati.
The post OGROMNO OBEZBEĐENJE: Ovako je izgledao put Orlova do hotela u Tirani (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GVOZDENOVIĆ ZA HOTSPORT: Imamo kvalitet za dobar rezultat protiv Albanije; Noćima sanjam o povratku u Zvezdu

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2015, 12:38

Jedan od najupućenijih u dešavanja u albanskom fudbalu sigurno je bivši kapiten Crvene zvezde Ivan Gvozdenović koji je trenutno pomoćni trener u KF Tirana, najtrofejnijem tamošnjem klubu, koji ima velike ambicije u budućnosti.. . Povod za razgovor sa mladim stručnjakom bila je pre svega današnja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.