Fudbaleri Srbije pobedili Jermence u Novom Sadu

Izvor: Politika, 04.Sep.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Srbije pobedili Jermence u Novom Sadu

NOVI SAD – Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u Novom Sadu selekciju Jermenije sa 2:0 (1:0), u utakmici I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Strelci su bili Hajrapetjan (autogol) u 22. i Ljajić u 53. minutu.

Srpski fudbaleri postigli su prvu pobedu u šest dosadašnjih utakmica i nemaju nikakvih šansi da se plasiraju na šampionat sledeće godine u Francuskoj, kao ni njihovi večerašnji rivali Jermeni, koji su sada jedini bez pobede u I grupi.

Narednu utakmicu u evropskim kvalifikacijama Srbija igra 8. oktobra na gostujućem terenu protiv Albanije, dok Jermenija 7. septembra dočekuje Dansku.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinamo za prvu pobedu kod kuće

Izvor: OkRadio.rs, 05.Sep.2015, 10:08

Fudbaleri Dinama iz Vranja igraju u subotu u 16:30 sa Donjim Sremom iz Pećinaca utakmicu četvrtog kola Prve lige Srbije. Utakmica sa Donjim Sremom je od izuzetnog značaja za Dinamo,  kako zbog bodova, tako i zbog vraćanja samopouzdanja ekipi, u slučaju pobede. U prva tri kola Dinamo je zabeležio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.