Stojiljković dobija društvo na Munisipalu - Rosić ide Bragu?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojiljković dobija društvo na Munisipalu - Rosić ide Bragu?

Finansijski detalji se ne znaju

Sezona fudbalske afirmacije iza Lazara Rosića. Ispred njega - prvi inostrani transfer? I to nimalo naivan ako je za verovati izveštajima iz Portugalije. Stameni štoper iz Kragujevca je prema navodima tamošnjih medija na pragu selidbe u Bragu.

Nije sve još utanačeno, ali je navodno posao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vrlo blizu realizacije. Doduše, iz Novog Sada stižu mnogo uzdržanije informacije i kažu da je ceo posao na dugačkom štapu.

Rosić je, podsetimo, profesionalnu karijeru počeo u Radničkom iz Kragujevca, po ispadanju kluba sa Čika Dače u Prvu ligu Srbije preselio se u tabor imenjaka iz Niša, da bi posle samo nekoliko kola zadužio opremu Vojvodine. Sa Radovan Pankovim činio je standardan štoperski tandem, stigao je i da postigne četiri gola, jedan Crvenoj zvezdi kao igrač Radničkog, a potom još tri (Partizan, Jagodina, Rad) u dresu Vojvodine.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.