Muslin pozvao Stojiljkovića, Živković neizvestan!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin pozvao Stojiljkovića, Živković neizvestan!

Na okupljanje stiže i povređeni Zoran Tošić

Selektor Srbije Slavoljub Muslin pozvao je Nikolu Stojiljkovića, napadača Brage, za prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, protiv Republike Irske, 5. septembra na stadionu „Rajko Mitić“. Nekadašnji centarfor Čukaričkog nije bio na inicijalnom spisku, ali povreda Andrije Živkovića ga je vratila u tabor Orlova.

Snažni napadač bio je strelac izjednačujućeg gola za Bragu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv Rio  Avea i time potvrdio da bi mogao da bude od velike koristi.

„Andrija Živković se nalazi pod velikim upitnikom zbog povrede i zbog toga sam odlučio da uputim poziv Nikoli Stojiljkoviću“, poručio je selektor Slavoljub Muslin

Selektor Srbije saopštio je 18. avgusta spisak igrača za premijerni duel sa Republikom Irskom na kome se nalazi 26 igrača.

„Čuo sam se i sa Zoranom Tošićem koji se povredio u dresu CSKA. U prvom trenutku se mislilo da je povreda teže prirode, ali posle pregleda njegovo stanje izgleda bolje. I on će doći na okupljanje, ali tek ćemo da vidimo u kojoj meri možemo da računamo na njegove usluge“, dodao je Muslin.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Muslin pozvao Stojiljkovića, Živković pod znakom pitanja

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2016

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin naknadno je pozvao napadača Brage Nikolu Stojiljkovića za utakmicu protiv Irske na startu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji...- Andrija Živković se nalazi pod velikim upitnikom zbog povrede i zbog toga sam odlučio da uputim poziv Stojiljkoviću...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.