Liverpul daje 20 miliona za Portugalca!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul daje 20 miliona za Portugalca!

Mlada portugalska zvezda u usponu je na radaru mnogih evropskih velikana, a sada je i Klop dao zeleno svetlo za njegovo angažovanje.

Kako prenose engleski mediji, mlada zvezda Brage, Rafa Silva je već neko vreme u tefteru skauta Liverpula, koji pomno posmatraju njegov napredak. Klop je već obavešten o kvalitetima 22-godišnjeg veziste, a pominje se da će 'Crveni' biti spremni da daju 20 miliona evra, koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

Brojni premijerligaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pažljivo motre situaciju oko 22-godišnjeg veziste iz Portugala, a on je spreman da napravi iskorak u karijeri, nakon odlične sezone u dresu Brage.

Nemački stručnjak je posebno zadovoljan što Silva može da igra na više pozicija na sredini terena, a ove sezone je pokazao svoju univerzalnost odličnim partijama u portugalskom prvenstvu i Ligi Evrope, u kojoj je Braga došla do četvrtfinala, nakon što je ispala od ukrajinskog Šahtjora.

Silva je već odigrao 6 mečeva za 'A' selekciju svoje zemlje i očekuje se da bude član ekipe koja će putovati na Evropsko prvenstvo u Francusku.

Očekuje se da će u borbu za poptis fudbalera Brage ući Čelsi i Mančester Junajted, ukoliko kormilo "Đavola" preuzme Žoze Murinjo.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.