Za Uskršnju trpezu ode pola plate

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Uskršnju trpezu ode pola plate

Da za Uskrs niko ne želi da štedi pokazuju gužve na tržnicama Srbije koja, prema rečima trgovaca, traju već nekoliko dana. Na uskršnjoj trpezi svake godine nađu se razne đakonije, a prema ovogodišnjim procenama puna trpeza koštaće skoro pola mesečne zarade.
Po sadašnjim cenama i prosečnim srpskim platama tročlano domaćinstvo moraće da odvoji oko 20.000 dinara. Većina građana će i ovaj praznik otplaćivati narednih meseci
Ove godine najjeftiniji proizvod su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jaja. Za razliku od jaja, meso, kao neizostavni proizvoda na svakoj uskrsnjoj trpezi postalo je pravi luksuz.
U mnogim marketima tokom uskršnjih praznika postoje mnoga akcijska snizenja, tako u pojedinim marketima kupovinom odredjenih artikala stičete pravo da dobijete paket od 10 jaja za samo 1 dinar.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.