Turneja po zemljama Beneluksa

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turneja po zemljama Beneluksa

Uskršnji praznici mogu da se provedu i aktivno. Ukoliko ste neko koga mesto ne drži, pravi izbor za vas je obilazak zemalja Beneluksa. Ako mesto rezervišete danas, uštedećete 40 evra.

Tokom ovog putovanja, koje organizuje sajt Superodmor.rs, obići ćete Nirnberg, Brisel, Amsterdam i Strazbur za cenu od 405 evra po osobi, dok je redovna cena 445 evra.

Predviđeno je šest noćenja, po jedno u Nirnbergu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Strazburu i Briselu i tri u Amsterdamu.

Nirnberg je biser nemačke pokrajine Bavarske. Grad bogate istorije i kulture, sedište trgovačkog života u srednjem veku, ostao je privlačan do danas. Nirnbergom dominira stara tvrđava čija je gradnja počela još u 12. veku, da bi bila završena u 17.

Brisel je današnji administrativni centar Evropske unije. Najveći grad u Belgiji, sa 1,8 miliona stanovnika. Arhitektura grada podsetiće vas na razne epohe, od srednjovjekovnih građevina do postmodernih institucija EU.

Glavni grad Holandije, Amsterdam je mesto gede ćete se najduže zadržati i to sa razlogom. U ovoj metropoli moguće je osetiti duh Holandije, raznorsnost kulture i ukus slobode kakav se ne nalazi na drugom mestu.

Konačno, Strazbur, nama najpoznatiji po Sudu za ljudska prava gde idemo po pravdu kad zakažu domaće institucije. Strazbur je, pored toga, prelep francuski grad na Rajni.

Polazak na putovanje u organizaciji sajta Superodmor.rs je 26. aprila 2014, a više o ponudi možete saznati OVDE.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.