Teško ranjeni mladić nađen je na Uskrs na livadi u Zagrebu. Iste večeri umire, a policija iza ovog zločina otkriva ŠOKANTNU PRIČU

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško ranjeni mladić nađen je na Uskrs na livadi u Zagrebu. Iste večeri umire, a policija iza ovog zločina otkriva ŠOKANTNU PRIČU

Zagrebačka policija nakon četiri dana uspela je da reši misterioznu smrt mladića Ante Škembera (29), koji je nađen teško povređen na livadi, a nekoliko sati kasnije i preminuo u bolnici.

Priča po kojoj bi se slobodno mogao snimiti film, počinje u nedelju popodne, kada prolaznica nalazi teško povređenog Škembera, koji biva smešten u bolnicu, ali iste večeri umire, a zagrebačkoj policiji vezane su ruke.

- U tom trenutku nismo znali šta imamo, odnosno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << li je reč o ubistvu ili ne. Taj dan je padala kiša na mestu događaja. Nismo našli gotovo ništa. Uprkos tome, obavljen je uviđaj i pristupilo se obradi terena. U vrlo kratkom roku, policija je rekonstruisala kretanje žrtve, ali nije nam bilo jasno kako je došao na lokaciju - navode iz zagrebačke policije.

Nakon obavljene obdukcije, policija shvata da je reč o ubistvu, ali i dalje ne shvata kako se dogodilo, niti ko bi mogao biti osumnjičeni.

- Našli smo jedan videonadzor koji je pokazivao mesto gde je nađen, da je ušetao u kadar tog videa, da je čučnuo i legao na tu travnatu površinu. Nije se video niko u neposrednoj blizini. Gotovo da nismo imali ništa u tom trenutku. Kada smo kretanje i videonadzore na tom prostoru poskidali da bi videli je li došao s ubodnom ranom u predelu trbuha, pregledali smo travnate površine. Ništa od toga nismo našli. Analizom i daljim pregledom snimaka sa prve videokamere sa prodavnice utvrdili smo da u trenutku kad ulazi u kadar u pozadini se vide svetla autobusa, za koji će se okazati da će biti ključan za utvrđivanje ključnih činjenica - rekli su policajci.

A rasplet izleda ovako: mladić, inače navijač Dinama, na jednom od stajalališta u Zagrebu ulazi u autobus i odbija da plati kartu. Zbog toga, vozač autobusa ne želi da nastavi vožnju, dok putnici u vozilu počinju da negoduju. Među onima koji su se uključili u prepirku sa mladićem bio je i muškarac (60), koji u jednom trenutku, gurajući se, izlazi sa Škemberom napolje i tom prilikom ga ubada nožem.

Kako prenosi Jutarnji list, mladić je nakon uboda ostao da stoji na stajalištu dok se osumnjičeni vratio u autobus koji je nastavio vožnju.

- Ni vozač niti putnici iz autobusa nisu primetili šta dogodilo - naveli su iz zgarebačke policije.

Nakon što je osumnjičeni pročitao u novinama da je mladić nađen smrtno ranjen, seo je na autobus i otputovao u Dalmaciju, gde je i uhapšen. Osumnjičeni dosad nije evidentiran za kaznena dela.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.