TV čorba: Na korak do Uskrsa

Izvor: B92, 29.Apr.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV čorba: Na korak do Uskrsa

Ovo nije emisija o kuvanju.

Petak 29. april u 00.10

Veliki petak, farbaju se jaja, na korak smo do Uskrsa. TV čorba će vam večeras prirediti pravi ugođaj jednim slatkim uskršnjim zekom koji skakuće. Videćete i rane radove Eve Ras, koja se pre dve godine "skinula sa psovanja", a do pre dve godine nije štedela ni jezik ni metu. Saznaćete šta je zajedničko Kejt Midlton i Merilin Monro, a nije skromnost. I večeras krčkamo najbizarnije momente iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našeg rijaliti sveta, a na vama je samo da se smejete na sav glas.

Glavni sastojci „TV čorbe“ su ljudi, pojave, situacije, događaji, fenomeni... Voditelj Stefan Buzurović i kreativni tim s rediteljem Milanom Konjevićem na čelu, obrađuje svakodnevne (TV) pojave iz drugog ugla, sa suptilnim primesama ironije. Ekipa "TV čorbe" inspiraciju pronalazi u emisijama, serijama, filmovima, rijalitijima, vestima, na društvenim mrežama... i u svemu onome što fascinira gledaoce, a vrlo često je potpuno besmisleno ili samo po sebi smešno.

Dakle, sve što čini naš TV život, svakodnevicu s daljinskim upravljačem u rukama, predstavljamo na "uvrnut", malo iskrivljen način, a poruku gledaoci izvlače sami.

Više o emisiji TV čorba možete pročitati ovde.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.