Svađe ne prestaju ni na Uskrs: Keva pretila da će pobacati svu hranu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Maj.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađe ne prestaju ni na Uskrs: Keva pretila da će pobacati svu hranu! (video)

Uprkos tome što se danas praznuje Vaskrs, farmeri su uspeli da se žestoko posvađaju. Nemiri na imanju nastali su, sasvim očekivano, zbog hrane.

Naime, Zorica Marković Keva je do ranih jutarnjih sati pravila kiflice i tortu sa Majom Milošević i Marijom Mijanović, a žestoko se iznervirala kada je videla da je nekolicina farmera pojela čak pola torte, pre nego što je za to došlo vreme.

“Pola torte nema! Kako vas, bre, nije sramota?! Koliko je ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << poždralo ovo? Je l’ znaš da sam u stanju sad da je bacim? Kako vas nije sramota, je l’ ste tolike alaždure”, urlala je domaćica na gazdu Milana Đorđevića Crnog, koji se pravdao činjenicom da nije samo on jeo tortu. Gazda se zapitao ko je načeo rolat, ali je ostao uskraćen za odgovor.

Iznervirana Keva je uletela u kuću, pa isekla tortu, ne bi li obezbedila da svi koji je nisu okusili to i učine.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Svađe ne prestaju ni na Uskrs: Keva pretila da će pobacati svu hranu! (video)

Izvor: Svet, 01.Maj.2016

Uprkos tome što se danas praznuje Vaskrs, farmeri su uspeli da se žestoko posvađaju. Nemiri na imanju nastali su, sasvim očekivano, zbog hrane.. Naime, Zorica Marković Keva je do ranih jutarnjih sati pravila kiflice i tortu sa Majom Milošević i Marijom Mijanović, a žestoko se iznervirala kada...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.