Rusija: Pijani tinejdžer ukradenim kolima uleteo među vernike, dvoje mrtvih

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Pijani tinejdžer ukradenim kolima uleteo među vernike, dvoje mrtvih

Jedan pijani ruski tinejžer zabio se ukradenim automobilom u uskršnju procesiju u Sibiru, pri čemu je život izgubilo dvoje policajaca. Ruski vernici posle večernje Uskršnje liturgije

Devetnaestogodišnjak se prvo napio i potukao sa grupom mladića, a zatim je ukrao auto i slupao nekoliko drugih vozila u gradu Novosibirsku.

On se zatim kolima popeo na trotoar i pogazio dvoje policajaca koji su obezbeđivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << procesiju pravoslavnih vernika, koja se tradicionalno održava svakog Uskrsa.

"Svedoci su rekli da je automobil bio potpuno izvan kontrole i da se zabio direktno u grupu ljudi. Čovek za volanom je bio izuzetno pijan", saopštila je policija Novosibirska.

Jedan policajka je preminula na licu mesta, dok je policajac od povreda umro u bolnici. Vozač je uhapšen, a ukoliko ga sud proglasi krivim za vožnu pod uticajem alkohola i izazivanje smrti, preti mu zatvorska kazna u trajanju od maksimalno devet godina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pijani tinejdžer kolima uleteo među vernike

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2014

Jedan pijani ruski tinejžer zabio se ukradenim automobilom u uskršnju procesiju u Sibiru, pri čemu je život izgubilo dvoje policajaca.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.