Izvor: Blic, 17.Apr.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme trgovina, pošta i apoteka tokom praznika

Većina maloprodajnih objekata trgovinskih preduzeća za vreme vaskršnjih praznika radiće skraćeno, a u nedelju na dan Uskrsa, biće zatvoreni.

Svi maloprodajni objekti „Delta Maksija” danas će raditi od 7.30 do 17 sati, osim objekata u Ulici Goce Delčeva i „Tempa” koji će biti otvoreni do 18 časova popodne i „Super maksija” - od 8 sati ujutru do 18 sati.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Prvog dana prazničnog vikenda „Delta Maksi” radiće od 7. 30 do 21 čas, objekti u Goce Delčeva radiće sat vrema duže, a objekti „Tempa” i „Super maksija” radiće od 7 do 22 sata odnosno od 8 do 22 časa.

U ponedeljak će te prodavnice raditi od 7 do 17 sati, a u Ulici Goce Delčeva radiće sat vrema duže, dok će objekti „Tempa” raditi od 7 do 24 sata, a „Super maksija” od 8 do 22 sata.

Svi maloprodajni objekti „Pekabete” danas će biti otvoreni od 7. 30 do 17 časova, osim objekta u Kosovskoj ulici koji će raditi od ponoći do 18 sati.

U subotu će raditi od 7. 30 do 21 sat, u ponedeljak od 7 do 17 sati, a objekat u Kosovskoj ulici radiće od 7. 30 do 22 sata u subotu, a u ponedeljak od 7 do 18 sati.

Svi maloprodajni objekta „C marketa” , osim pojedinih, radiće danas i u ponedeljak od 7. 30 i 17 sati, dok će maloprodajni objekti u Ulicama Srpskih vladara, Prizrenskoj i Dalmatinskoj biti otvoreni od ponoći do 18 sati, a u ponedeljak od 7. 30 do 18 sati.

Prodavnice ovog trgovinskog lanca sutra će raditi uobičajeno, od 7. 30 do 21 čas.

Objekti „Si marketa” radiće danas i u ponedeljak od 7 do 17 časova, dok će u subotu raditi uobičajeno.

Hipermarketi „Veropulos” na Novom Beogradu i Konjarniku radiće danas i sutra od 8 do 21 sat, a u ponedeljak nešto kraće - do 17 časova.

Trgovine „Merkatora” radiće od 9 do 22 sata sutra, sutra i u ponedeljak, a megamarket „Keš en Keri” u Zemunu radiće sva tri dana od 7 do 22 sata, a megamarket Beograd na Novom Beogradu radiće tokom prazničnih dana radiće od 8 do 22 sata.

Supermarketi u Zemunu radiće tokom prazničnog vikenda biće otvoreni od 7 do 21 sat, a a na dan Uskrsa 7 do 10 sati ujutru.

Svi maloprodajni objekti Trgovinskog preduzeća „Jabuka” radiće danas od 7 do 20 sati, dva sata kraće sledećeg dana, na dan Uskrsa neće raditi, ali će u ponedeljak biti otvoreni od 7 do 15 sati.

Maloprodajni objekti „Idea” radiće svih prazničnih dana, sem nedelje, od 7. 30 do 21. 30.

Robne kuće „Beograd” na Terazijama, Dušanovcu i u Zemunu dana i sutra radiće po uobičajenom radnom vremenu, dok u nedelju i ponedeljak neće raditi, saopšteno je iz te kompanije.

Radno vreme pošta za uskršnje praznike

Za vreme uskršnjih praznika u Beogradu, od osam do 15 časova će dežurati pošta u Savskoj ulici, dok će pošta u Tržnom centru "Novi Merkator" raditi tokom radnog vremena tog centra, najavljeno je iz JP "PTT Srbija".

Kako je navedeno, u danima praznika, od sutra do ponedeljka, 20. aprila, dežurne će biti i pošte na Temerinskom putu 50, u Ulici Teodora Mandića 23 i Futoškom putu 93c u Novom Sadu, kao i pošte u Ulici Timočke divizije 1 u Sremskoj Mitrovici i Barskoj ulici u Zrenjaninu.

Za vreme Uskršnjih praznika radiće i pošte na Segedinskom putu 92 u Subotici, u Ulici Jovana Cvijića 1 u Šapcu, Save Kovačevića bb u Kragujevcu, Voždovoj 13a u Nišu, kao i pošte na graničnim prelazima.

Kontakt centar PTT-a u subotu, 18. i ponedeljak, 20. aprila organizovaće dežurstva i raditi u nedeljnom režimu od osam do 15 časova pa će korisnici moći da telefonom upućuju telegrame i dobiju sve neophodne informacije u kontakt centru Pošta Srbije. Kako je najavljeno, kurirska služba "Post ekspres" od sutra do ponedeljka neće raditi.

Beogradske ekspoziture Komercijalne banke - u Igumanovoj palati na Trgu Nikole Pašića 2, dežuraće sutra, u nedelju, 19. i ponedeljak 20. aprila, saopšteno je iz te banke

Ekspozitura na Trgu Nikole Pašića će sutra i u ponedeljak, 20 aprila biti na usluzi klijentima od 8.30 do 20 časova, dok će u nedelju 19. aprila raditi od 10 do 14 časova. Tokom tih dana, ekspoziture Komercijalne banke na graničnim prelazima biće otvorene non-stop. U subotu, 18. aprila, sve ekspoziture Banke radiće po uobičajenom rasporedu.

Tokom prazničnih dana prijem pazara u Beogradu obavljaće dežurna služba trezora u Svetogorskoj ulici 42 - 44, uz prethodni dogovor sa rukovodiocem službe, putem telefona 011/30-29-518.

Prijem pazara u filijalama Banke obavljaće se u skladu sa mogućnostima filijala i potrebama klijenata, detaljne informacije zainteresovani mogu da dobiju i pozivom Kontakt centra Banke, na brojeve 0700-800-900, odnosno 011/ 20-18-600.

Radno vreme pošte koja se nalazi na Beogradskom sajmu u periodu od 22. do 25. aprila biće produženo, i to od osam do 18 časova, radnog dana i subotom, najavljeno je iz JP "PTT Srbija". Pošta 11146 Beograd 46, radiće produženo tokom održavanja Sajma građevinarstva, navodi se u saopštenju.

Radno vreme apoteka za uskršnje praznike

Tokom uskršnjih praznika 24 sata biće dežurne apoteke "1. maj" u Kralja Milana 9, "Zemun" u Glavnoj ulici broj 3 i "Sveti Sava" u Nemanjinoj broj 2, saopšteno je iz "Apoteka Beograd". Građanima će tokom celog dana biti dostupne i apoteke "Miroslav Trajković" u Požeškoj 87, "Bogdan Vujošević" u Goce Delčeva 30 i "Gornji grad" u Lazarevcu, u ulici Đorđa Kovačevića broj 27. Apoteke "Kalenić" u Maksima Gorkog 21, "Miloš Mladenović" u Nehruovoj 53, "Borča" u liučkoj ulici broj 16, "Zemun polje" u Ulici Dušana Madarčića 7 i apoteka "Blok 45" u Jurija Gagarina 221 u toku praznika radiće od 8 do 14 časova. Nešto duže, od 10 do 16 časova tokom praznika radiće apoteka "Mr Matej Ivanović" uKnez Mihailovoj broj 27, navedeno je u saopštenju Apoteka Beograd.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radno vreme tokom vaskršnjih praznika

Izvor: Glas javnosti, 18.Apr.2009, 02:37

Tokom vaskršnjih praznika većina prodavnica i supermarketa radiće po izmenjenom radnom vremenu. Prodavnice „Jabuke“ danas će raditi do 18 sati, „Delta maksija“, „Pekabete“ i „Veropulosa“ do 21 sat, „Idea market“ do 21.30, dok će objekti „Ce marketa“ i „Merkatora“ biti...

Nastavak na Glas javnosti...

NERADNO NA DAN VASKRSA

Izvor: Press, 20.Apr.2009, 22:40

Gradske prodavnice i hipermarketi radiće po izmenjenom radnom vremenu za vaskršnje praznike. Većina trgovina i zanatskih radnji neće raditi u nedelju, dok su apoteke, pošte, domovi zdravlja i banke uvele dežurstva. .Sve veće prodavnice prehrambenih proizvoda radiće u subotu od 7.30 do...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.