Predsednik Nikolić čestitao Uskrs

Izvor: Prva.rs, 20.Apr.2014, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Nikolić čestitao Uskrs

Predsednik Nikolić čestitao je najveći hrišćanski praznik, i građanima Srbije katoličke i protestantske veroispovesti, Beogradskom nadbiskupu i časnim ocima Beogradske nadbiskupije.
"Pobeda našeg spasitelja Isusa Hrista nad smrću, nauk vaskrsenja sina Božjeg, nada su za sve verujuće da su pravda i dobrota uvek jače od nepravde i zla. U prazničnim danima u kojima slavimo vaskrsenje Isusovo, neka naše molitve budu posvećene zdravlju i napretku naših porodica, prijatelja, našem >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << rasejanju, slabim i ugroženim sunarodnicima, napretku zajedničke nam domovine Srbije, dobrobiti svakog čoveka bez obzira na versku pripadnost", ističe se u čestitki predsednika Srbije.

"Neka snaga naše zemlje bude u razumevanju, ljubavi i solidarnosti kojoj nas uči naša vera", poručio je Nikolić, a saopšteno je iz pres službe predsednika.

Nikolić je svim građanima Srbije koji proslavljaju Uskrs, čestitao najveći hrišćanski praznik sa željom da ga proslave okruženi porodicom, u miru sa sobom i drugima.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.