Palma: Od Uskrsa odosmo iz vlasti

Izvor: Blic, 30.Apr.2016, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Od Uskrsa odosmo iz vlasti

Da je SNS hteo da nas zove, zvali bi. Sačekaćemo lepo Uskrs u zdravlju i miru i to je to. Mi ćemo biti konstruktivna opozicija, kaže za "Blic" Dragan Marković Palma, lider JS.

- Mi ne trebamo SNS-u imaju apsolutnu većinu. Lider SNS Aleksandar Vučić rekao je da su se dogovorili SVM Ištvana Pastora. A pošto mu ne trebamo, bićemo opozicija. Istina konstruktivna, jer ćemo glasati za sve odluke koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su za dobro građana - kaže Marković.

Pročitajte još:

Na našu konstataciju da Vučiću nisu trebali ni u prošloj vladi, ali ih je zvao, Marković je i dalje ostao pri svome, a upitan da li on to otuda ni ne očekuje da će biti poziva posle Uskrsa kratko je rekao "ne".

- Dobro ste me razumeli. U suštini sam zadovoljan rezultatima izbora, naročito što je JS od 25 gradova i opština u kojima smo izašli sami, znači i bez SPS, sama prešla cenzus u čak 19 u Vranju, Leskovcu, Beloj Crkvi, Kulu, Beloj Palanci, Velikom Gradištu... U Gadžinom Hanu smo osvojili 24,24 odsto, Bačkom Petrovcu 18,5, Vrnjačkoj Banji 15,84 ... - kaže Marković.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma: Posle Uskrsa idemo iz vlasti

Izvor: Radio 021, 30.Apr.2016

Lider JS Dragan Marković Palma kaže da se ne nada pozivu u novu vladu... Da je SNS htela da nas zove, zvali bi nas. Sačekaćemo lepo Uskrs u zdravlju i miru i to je to. Mi ćemo biti konstruktivna opozicija, kaže Marković...- Mi nismo potrebni SNS-u, imaju apsolutnu većinu. Lider SNS Aleksandar...

Nastavak na Radio 021...

Marković: Odosmo sa vlasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2016

Da je Srpska napredna stranka (SNS) htela da nas zove, zvala bi, sačekaćemo lepo Uskrs u zdravlju i miru i to je to, bićemo konstruktivna opozicija, izjavio je za Blic lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma...Marković je ocenio da oni nisu potrebni SNS koji ima apsolutnu većinu...Lider...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.