Beograd: Bez naplate parkiranja za uskršnje praznike

Izvor: BKTV News, 16.Apr.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Bez naplate parkiranja za uskršnje praznike

Od petka 18. aprila do ponedeljka 21. aprila, JKP ”Parking servis” neće obavljati kontrolu i naplatu parkiranja, a biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Kraljice Marije br. 7, Mileševska br. 51, kao i Starine Novaka br. 22

Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom prazničnih dana i radiće po uobičajenom sistemu naplate, dok će šlep služba tj. ”pauk” raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.
Podsećamo dužnike da u ponedeljak, 28. aprila, ističe rok za reprogram i pozivamo ih da iskoriste preostale radne dane za sklapanje Sporazuma o otplati duga.
Svi koji imaju neizmirene obaveze za neplaćene dnevne karte do navedenog datuma mogu da regulišu otplatu dugovanja uz olakšice predviđene reprogramom.
Sve službe ”Parking servis”-a sa redovnim terminima rada počinju u utorak, 22. aprila.
Izvor: tanjug.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatno parkiranje tokom Uskršnjih praznika

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

JKP ''Parking servis'' neće obavljati kontrolu i naplatu parkiranja za vreme Uskršnjih praznika, od petka, 18. aprila do ponedeljka 21. aprila. Takođe, u to vreme biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Kraljice Marije br. 7, Mileševska br. 51, kao i Starine Novaka br. 22. ..Sve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.