Akcija deljenja uskršnjih jaja na dve beogradske pijace

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija deljenja uskršnjih jaja na dve beogradske pijace

Direktor "Gradskih pijaca" Predrag Veinović, koji je delio jaja na pijaci "Zvezdara", rekao je da će tokom akcije podeliti između 1.500 i 2.000 ofarbanih, uskršnjih jaja.
- Pošto idemo u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, naša je želja da ga na skroman način, obeležimo, zajedno sa našim dragim kupcima - rekao je Veinović i poželeo građanima da Uskrs proslave u porodičnom okruženju, radosno i veselo.

"Gradske pijace" će donirati jaja domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << proizvođača Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, a mališani smešteni u toj ustanovi sami će farbati i ukrasiti jaja za Uskrs.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.