Zaharčenko: Video sam pad MH17! Odmah sam znao da su avion srušili ukrajinski borbeni avioni

Izvor: Press, 28.Dec.2014, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharčenko: Video sam pad MH17! Odmah sam znao da su avion srušili ukrajinski borbeni avioni

Predsednik samoproglašene DNR Aleksandar Zaharčenko tvrdi da je svojim očima video trenutak pada malezijskog aviona MH17.
“Video sam sve, na nebu su bila dva aviona i Boing. Kada su ta dva poletela, Boing je pao. Pripadnici proruskih snaga nisu oborili putnički avion iz dva razloga, mi smo ljudi, a ne zveri, a drugi je da nismo imali tehničkih mogućnosti za to“, rekao je Zaharčenko.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> On je dodao da je u trenutku pada malezijskog aviona bio u automobilu u gradu Šaktjorsku. 

“Ako bude potrebno, postoji nekoliko desetina svedoka koji su isto videli. Odmah sam znao da su avion srušili ukrajinski borbeni avioni. Mi nemamo svoju avijaciju“, dodao je Zaharčenko. 

Malezijski avion sa 298 putnika oboren je 17. jula nedaleko od linije sukoba proruskih i ukrajinskih snaga u istočnoj Ukrajini.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.