VIDEO: Pesma Moj mili Putine hit na internetu

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pesma "Moj mili Putine" hit na internetu

Pesma ruske pevačice Marije Jakuševe "Moj Putn" za samo dva dana dobila je više od milion pregleda.

Jakuševa (29), čije je umetničko ime Mašani Maj potiče iz trećeg najmnogoljudnijeg ruskog grada, Novosibirska.

"Usprkos svetu, vraćaš nam Krim, i nakon toga, slobodan od svega, obnovićeš naš savez. A šta je sa mnom? Očarana sam i opčinjena...", stihovi su pesme koja je deo Marijinog prošlogodišnjeg albuma.

U prvom delu spota nosi haljinu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bojama ruske zastave u kojoj poziva Putina da je povede sa sobom u "bolje sutra". U drugom delu je u bojama ukrajinske zastave i u ruševinama moli predsednika da je izbavi.

Mlada patriotkinja između ostalog peva: "Ti si Putin, ti si tako Putin, želim biti s tobom, vrištim za tobom, povedi me sa sobom", prenosi The Moscow Times.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT Pesma "Moj mili Putine" zaludela Internet! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2015

Pesma ruske pevačice Marije Jakuševe za samo dva dana skupila je više od milion pregleda. Ova patriotkinja je zaludela svet. Poslušajte pesmu "Moj mili Putin".

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.