VIDEO: Američki plaćenici ratuju u Ukrajini?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Američki plaćenici ratuju u Ukrajini?

Naoružana osoba u uniformi ukrajinske vojske koja govori tečni engleski bez akcenta, snimljena je u Marijupolju, neposredno nakon granatiranja, podgrevajući uverenje da strani plaćenici učestvuju u ratu na strani ukrajinskih snaga.

Marijupolj je u subotu pretrpeo veliko razaranje u kome je stradalo 30 civila. Pojavili su se brojni snimci na kojima je moglo da se vidi razaranje za koje su prorusi i lokalne ukrajinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << snage optuživali jedni druge.

Ali među tim snimcima se mogu videti nekoliko njih na kojima su snimljeni naoružani vojnici koji govore tečan engleski jezik.

Na jednom od njih možemo videti naoružanog vojnika koji raščišćava teren od neeksplodirane municije. Na snimku se može čuti da vojnik govori tečan engleski bez trunke akcenta.

U opisu videa se navodi da je u pitanju Amerikanac koji ratuje na strani ukrajinske vojske ali se iz snimka to ne može pouzdano utvrditi.

Iz dana u dan se sve više pronalaze dokazi koje ukazuju da na teritoriji ratuju i plaćeničke organizacije a neki sumnjaju da je među njima i američki Blekvoter. Ipak za ovo još uvek nema pouzdanih dokaza iako na osnovu istorije delovanja  ove organizacije tako nešto nije isključeno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.