Uživo: Orlići u borbi za polufinale prvenstva Evrope, Srbija - Bugarska 0:0

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Orlići" u borbi za polufinale prvenstva Evrope, Srbija - Bugarska 0:0

Fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina igra utakmicu trećeg kola grupe B Evropskog prvenstva protiv Bugarske, a pobeda bi "orlićima" omogućila prolaz u polufinale, dok bi svaki drugi ishod značio eliminaciju.

Srpska selekcija je u obe utakmice u grupi remizirala, prvo sa Ukrajincima 1:1, a zatim i sa Nemcima, iako su imali priliku da savladaju "pancere", ali su primili pogodak u prvom minutu nadoknade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sa druge strane, reprezentacija Bugarske je poražena u oba navrata, od Nemačke 3:0 i Ukrajine 1:0, tako da ona nema nikakve šanse da se plasira dalje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: "Orlićima" potreban gol, miruju mreže na poluvremenu, Srbija - Bugarska 0:0

Izvor: Blic, 25.Jul.2014

Fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina igra utakmicu trećeg kola grupe B Evropskog prvenstva protiv Bugarske, a pobeda bi "orlićima" omogućila prolaz u polufinale, dok bi svaki drugi ishod značio eliminaciju...Srpska selekcija je u obe utakmice u grupi remizirala, prvo sa Ukrajincima 1:1, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.