Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski novinar pokušao da poljubi Kim Kardašijan u zadnjicu (VIDEO)

Ukrajinski novinar Vitalij Sedjuk pokušao je da poljubi Kim Kardašijan u zadnjicu, piše portal TMZ. Incident se dogodio u Parizu gdje je Amerikanka doputovala na Nedjelju visoke mode

Čuvari su uspjeli da ga spriječe u njegovoj smjeloj namjeri. To nije prvi skandal novinara Vitalija Sedjuka sa Kim Kardašijan. U septembru 2014. godine, takođe na Nedjelji mode u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Parizu, pokušao je da je obori na zemlju kada je izlazila iz kola.

Pored Kardašijanove, njegova žrtva je bila i top-model Điđi Hadid. Manekenku je Sedjuk 22. septembra ove godine na Nedjelji mode u Milanu napao dok se slikala sa jednim od obožavalaca. Novinar joj je prišao otpozadi i podigao je sa zemlje. To mu nije bio najpametniji potez, pošto ga je Hadidova udarila laktom u lice.

(novosti)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.