Ukrajinci minirali most ka Krimu! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Mar.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinci minirali most ka Krimu! (VIDEO)

Ruska televizija NTV objavila je u četvrtak snimak koji je snimila krimska pogranična služba, na kojem se vide ukrajinski vojnici kako miniraju most koji ovu zemlju spaja sa Krimom.
Navodi se da su Ukrajinci postavili 42 drvena paketa sa eksplozivom koji nije aktiviran, ali je postavljen za slučaj da je potrebno braniti zemlju – odnosno dići most u vazduh, kako teško naoružanje ne bi sa ovog ruskog poluostrva moglo da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prebačeno u Ukrajinu.
Pratite Naše Objave Na FB-u


The post Ukrajinci minirali most ka Krimu! (VIDEO) appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ovako bi izgledao nuklearni udar Rusije (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Mar.2015

Snimak prikazuje jednu od vežbi armije RF i zapravo je prikaz kako bi realno izgledala akcija vojske Ruske Federacije u slučaju lansiranja nuklearnog projektila, odnosno, u slučaju atomskog rata. Reč je o projektilu R 36M2 ili kako se popularnije naziva „Vojvoda“. Pogledajte!. Pratite Naše Objave...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.