Ukrajina zabranila letove za Dnjepropetrovsk i Harkov

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina zabranila letove za Dnjepropetrovsk i Harkov

Ukrajina je do daljnjeg zabranila letove četiri ruske aviokompanije u gradove Harkov i Dnjepropetrovsk na istoku zemlje, saopštila je danas ukrajinska državna avijacija.

Kompanijama Aeroflot, Transaero, UTair (Jut Er) i Jut Er-Ukrajina od danas su zabranjeni letovi za Harkov, a u Dnjepropetrovsk od sutra više neće moći da se ide avionom, pošto je zabranu za istu liniju dobila i ukrajinska kompanija Dniproavija.

Aeroflot je pre nekoliko dana saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će smanjiti letove za Harkov i Dnjepropetrovsk, iako je 26. oktobra, kada je počela zimska sezona, dobio dozvolu ukrajinske avijacije za te linije.

Nešto kasnije, međutim, šef ukrajinske avijacije Denis Antonuk saopštio je da je ipak uvedena zabrana za letove u te gradove.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UKR: Zabranjeni letovi u dva grada

Izvor: B92, 29.Nov.2014

Ukrajina je do daljnjeg zabranila letove četiri ruske aviokompanije u gradove Harkov i Dnjepropetrovsk na istoku zemlje, saopštava ukrajinska državna avijacija...Kompanijama Aeroflot, Transaero, UTair (Jut Er) i Jut Er-Ukrajina od danas su zabranjeni letovi za Harkov, a u Dnjepropetrovsk od sutra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.