UŽIVO: Srbija - Portugalija 1:0, 12.minut

Izvor: Večernje novosti, 06.Feb.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Portugalija 1:0, 12.minut

Futsal reprezentacija Srbije igra protiv Portugalije za prvo mesto u grupi A, i lakšeg protivnika u četvrtfinalu."Orlovi" su u prvom meču na turniru savladali Sloveniju 5:1, dok je Portugalija istog protivnika tukla sa 6:2, pa našem večerašnjem protivniku, u borbi za prvo mesto, igra i nerešen rezultat, jer bi imali gol više.U slučaju da naprave podvig i savladaju četvrtoplasirani tim sa prethodnog Evropskog šampionata, "orlovi" će u četvrtfinalu igrati protiv Ukrajine, dok im u slučaju poraza sledi duel sa Špancima, koji slove za prve favorite na turniru. Furija je u prvom meču dana savladala Ukrajinu 4:1 i osvojila prvo mesto u grupi.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nišlija dominira na futsal šampionatu Evrope

Izvor: NiskeVesti.rs, 06.Feb.2016

Najbolji futsal igrači Srbije savadali su reprezentaciju Portugalije velikim rezultatom 3:1, oni su pobedom u ovom duelu zauzeli prvo mesto u Grupi A i tako obezbedili lakšeg protivnika u četvrtfinalu - Ukrainu umesto Španije. Srpska zlatna "Desetka" učinila je da grad na Nišavi ponovo bude ponosan....

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.