U Hrvatskoj prvi put ugušeni ustaški pokliči na meču reprezentacije, tajna o tome je otkrivena uz brutalne reči! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Mar.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hrvatskoj prvi put ugušeni ustaški pokliči na meču reprezentacije, tajna o tome je otkrivena uz brutalne reči! (VIDEO)

Kako prenose hrvatski mediji, na meču fudbalera sa Ukrajinom nije bilo ustaških povika zbog reakcije agenata.

Naime, na Maksimiru je bilo skoro 28.000 navijača u pobedi Hrvatske sa 1:0, a sve je proteklo bez ustaških pokliča i pesme "Za dom spremni", nije bilo ni topovskih udara ni baklji, a tim povodom se oglasio predsednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Čičak.

- Imali smo ubačene posmatrače na druge tribine, kada je neko pokušavao da skandira 'Za dom spremni', >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << javljali su se sa 'stani, zaveži' - rekao je Čičak, a prenosi Jutarnji list.

- Prema našim informacijama, bilo je mnogo agenata, svi su raspoređeni tako da se spreči skandiranje. Svi su osudili huliganizam, ljudi vide problem i ja smatram da treba više raditi. Ne može na meču od 90 minuta čak 30 da se skandira zlu, bolesna je nacija koja to radi.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako su Hrvati sprečili povike 'Za dom spremni'?

Izvor: B92, 28.Mar.2017

Ivan Zvonimir Čičak, predsednik Hrvatskog helsinškog odbora, otkrio je je kako su uspeli da spreče uvredljive, političke i diskriminišuće povike na Maksimiru. Na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine posmatralo je 27.351 navijača, ali se za vreme susreta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.