Tuča u Ljvovu, Šahtjor razbio Dinamo

Izvor: B92, 01.Maj.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u Ljvovu, Šahtjor razbio Dinamo

Veliki ukrajinski derbi između Šahtjora i Dinama protekao je u dominaciji "rudara" i tuče u završnici susreta u Ljvovu.

Šahtjor je razbio najvećeg rivala sa 3:0 i vratio se u borbu za titulu, jer četiri kola pre kraja Premijer lige ima četiri boda manje od Kijevljana.

Dvostruki strelac za Šahtjor je bio Eduardo da Silva, jedan gol postigao je i Velington Nem, dok su gosti tek u finišu konkretno zapretili i pogodili prečku.

Nakon trećeg gola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šahtjora, drugog Da Silve, igrači dva tima su se fizički sukobili, bilo je i pesničenja, pa su po crveni karton dobili Stepanenko i Rakitskij iz domaćeg, te Jermolenko iz gostujućeg tima.

U sledećem kolu Kijevljani gostuju Metalistu u Harkovu, dok Šahtjor ide na noge Karpatima.

Jedini srpski fudbaler u redovima dva ukrajinska velikana Radosav Petrović je sa klupe za rezerve posmatrao poraz svog Dinama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Žestoka tuča u ukrajinskom derbiju!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2016

Ukrajinski derbi između Šahtjora i Dinama iz Kijeva u Ljvovu protekao je u dominaciju tima iz Donjecka, koji je pobedio 3:0 i vratio se u borbu za titulu...Dvostruki strelac za Šahtjor je bio Eduardo da Silva, jedan gol postigao je i Velington. U finišu susreta dogodila se tuča igrača ova tima....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.