Svitolinoj pretili u Rusiji

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svitolinoj pretili u Rusiji

Ukrajinska teniserka primila je veliki broj pretećih poruka na turniru u Moskvi zbog čega je izjavila da se više neće vraćati na Kup Kremlja

Foto: Guliver/Getty images/Etienne Oliveau

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << požalila se posle nastupa na Kupu Kremlja da je tokom turnira primila veliki broj pretećih poruka.

Mlada igračica je rekla da je sve vreme bila pod velikim pritiskom i da su se poruke odnosile na rusko-ukrajinski sukob.

"Nikada pre nisam tako nešto doživela. Već posle prve konferencije za novinare, pre prvog meča na turniru, počela sam da primam preteće poruke. U toku turnira stizalo ih je sve više. Bilo je veoma teško prolaziti kroz sve to", rekla je Svitolina.

Ukrajinka je stigla do polufinala na Kupu Kremlja, gde je poražena od Svetlane Kuznjecove, koja je kasnije i osvojila titulu.

"Bio je to veoma težak turnir za mene i mislim da se neću vraćati", rekla je Svitolina.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.