Stoned Jesus se krajem novembra vraćaju u Beograd

Izvor: BalkanRock.com, 25.Sep.2016, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoned Jesus se krajem novembra vraćaju u Beograd

U beogradskom Božidarcu, 27. novembra biće održan trostruki koncert gde će nastupati ukrajinski rokeri Stoned Jesus, zatim njihovi sunarodnici iz benda 5R6, kao i rumunski sastav Methadone Skies.

Stoned Jesus je ukrajinski trio, osnovan u Kijevu 2009. Nakon sjajno primljenih “The First Communion” i “Seven Thunders Roar” ovih dana izašlo je i njihovo treće studijsko izdanje “The >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Harvest“, u prepoznatljivom maniru: stoner rock sa doom, folk i psych primesama, zaraznim rifovima i refrenima.

Methadone Skies dolaze iz Temišvara, a oformljeni su 2009. godine. U Beogradu će ova psihodelična rok četvorka promovisati ovogodišnje izdanje “Colosseus“. 5R6 stižu iz Harkova i beogradskoj publici će predstaviti prošlogodišnji album “Islands“. Njihov muzički izražaj je kombinacija progressive rocka i post-hardcore zvukova.

Promotivna cena karata za ovaj događaj iznosi 1200 dinara, dok će ulaznice u redovnoj prodaji koštati 1500 dinara. Na dan koncerta za kartu će biti potrebno izdvojiti 1800 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.