Šta je Rogozin poručio Ban Ki Munu?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Rogozin poručio Ban Ki Munu?

Ujedinjene nacije treba da budu zabrinute ne zbog dolaska ruske humanitarne pomoći u Lugansk, u istočnu Ukrajinu, već zbog činjenice da su kamioni sa pomoći stigli kasno na svoje odredište, rekao je zamenik premijera Rusije Dmitrij Rogozin.

Dmitrij Rogozin, zamenik premijera Rusije kritikovao generalnog sekretara UN

 

"Generalni sekretar UN Ban Ki Mun izrazio je zabrinutost zbog dolaska humanitarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << konvoja u Lugansk. Zašto nije zabrinut zbog činjenice da konvoj nije ranije došao u Lugansk ljudima kojima je potreban", zapitao je Rogozin, prenosi RIA "Novosti".

 

Ruski konvoji se vraćaju

 

Moskva je podsetila UN da je Rusija dobila formalno odobrenje od vlasti u Kijevu za prolazak humanitarnog konvoja preko ukrajinske granice 12. avgusta. Humanitarna katastrofa u Lugansku, koji kontrolišu proruski aktivisti, usledila je pošto je ukrajinska vojska blokirala prilaze gradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.