Srbija ima energente za zimu

Izvor: Beta, 16.Sep.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ima energente za zimu

BEOGRAD, 16. septembra 2014. (Beta) - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je u utorak da Srbije ima dovoljno energenata za zimu i u slučaju gasne krize zbog ukrajinske krize.

Bajatović je novinarima u Skupštini Vojvodine kazao da su uskladištene rezerve gasa za 90 dana, a za kasnije je obezbedjena i zamena gasa mazutom.

"Srbija može bezbedno da prodje kroz zimski period i u slučaju gasne >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << krize zbog Ukrajine", ocenio je on.

Bajatović očekuje da uskoro počne izgradnja gasovoda za ruski gas Južni tok kroz Srbiju jer je, kako je dodao, sve spremno za to.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bajatović:Srbija ima energente za zimu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2014

Generalni direktor Srbijagasa, Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbije ima dovoljno energenata za zimu i u slučaju gasne krize zbog ukrajinske krize...Bajatović je novinarima u Skupštini Vojvodine kazao da su uskladištene rezerve gasa za 90 dana, a za kasnije je obezbeđena i zamena gasa mazutom..."Srbija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.