Samo danas jeftinije avio karte za Bejrut, Kijev i Štutgart

Izvor: gDestinacija.com, 22.Apr.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo danas jeftinije avio karte za Bejrut, Kijev i Štutgart

Samo danas, 22. aprila do ponoći, jeftinije avio karte mogu da se kupe u okviru akcije kompanije Air Serbia “Happy Friday”. Štutgart (foto: Shutterstock) Avio karte po sniženim cenama mogu da se kupe za tri destinacije preko kanala portala Gdestinacija: online ili pozivom na 011 310 89 40 (do 20.00). Cene se odnose na putovanja do Bejruta i Štutgarta od 25. aprila do 30. septembra i do Kijeva od 16. juna do 30. septembra. ✈ Beograd – Bejrut od 199 EUR ✈ Beograd – Kijev od 189 >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << EUR ✈ Beograd – Štutgart od 139 EUR Cene važe za letove u ekonomskoj klasi; uračunate su sve aerodromske takse, ali ne i troškovi za izdavanje avio karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak. (Gdestinacija)
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Air Serbia: Promotivne cijene karata za Bejrut, Kijev, Štutgart

Izvor: Capital.ba, 22.Apr.2016

BEOGRAD, Air Serbia je danas nastavila sa ponudom promotivnih cijena karata za odabrane destinacije u svojoj globalnoj mreži u okviru promotivne kampanje „Srećni petak“. Srpska nacionalna avio-kompanija tako danas nudi specijalne promotivne cijene za povratne letove između Beograda i Bejruta...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.