Sad će opet da OPTUŽE Rusiju: U eksploziji automobila bombe poginuo ukrajinski pukovink (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad će opet da OPTUŽE Rusiju: U eksploziji automobila bombe poginuo ukrajinski pukovink (FOTO/VIDEO)

Kijev je to već okarakterisao kao "teroristički čin"

U eksploziji automobila bombe u centralnom delu Kijeva, poginuo je pukovinik, pripadnik ukrajinske vojske, saopštilo je danas ukrajinsko Ministarstvo odbrane, navodeći da je reč o "terorističkom aktu".

.@Ukropo4kA The police believe that this is a terrorist act. In the car was the head of spec ops in mil intelligence via @Liveuamap #Kyiv pic.twitter.com/tvMLGsxRKb

— Viktoria (@Ukropo4kA) June 27, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2017

Ukrajinska policija je navela da je eksplozivna naprava, postavljena pod automobil, eksplodirala u 06:16 sati, dok je automobil bio u pokretu, preneo je Rojters. U eksploziji je poginuo zaposleni u obaveštajnoj službi u Ministarstvu odbrane, saopštilo je to ukrajinsko ministarstvo.

#Kyiv: cctv footage of the car explosion this morning by @KyivOperativ via @liveuamap pic.twitter.com/UW32tN0LXf

— English Lugansk (@loogunda) June 27, 2017

Policija i Ministarstvo odbrane nisu izneli više detalja o incidentu. Od izbijanja sukoba sa proruskim snagama na istoku Ukrajine 2014. godine, broj napada u kojima se koriste ekplozivne naprave veoma je povećan, navodi britanska novinska agencija.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.