SRPSKI MAJSTORI JURE POLUFINALE: U punoj Areni možemo sve!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI MAJSTORI JURE POLUFINALE: U punoj Areni možemo sve!

Medalja nije san U taboru „orlova“ vlada sjajna atmosfera pred četvrtfinalni meč sa Ukrajinom (18.30) na Evropskom prvenstvu.

Futsal reprezentacija Srbije plasmanom u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Beogradu opravdala je očekivanja. Svaka naredna pobeda biće korak više za četu Ace Kovačevića, a prva u nizu utakmica naše majstore očekuje već danas protiv Ukrajine u punoj Areni (18.30).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
I posle Euro

FUTSAL ZASLUŽUJE VEĆU PAŽNJU

Slobodan Rajčević ističe da bi bilo lepo da zahvaljujući ovom Evropskom prvenstvu futsal dobije još veću popularnost nego što je dosad bio.

- Nadam se da će futsal napokon dobiti veću pažnju naše javnosti, a ovaj šampionat pokazuje da ljudi vole ovaj sport u Srbiji. Smatram da ovo može biti prekretnica, a najvažnije je da se napravi sistem - poručio je Rajčević.

Autor: Milan Nastić,Foto: Dado Đilas
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.