SNBO Ukrajine: Situaciju u Donasu nadzire 142 posmatrača OEBS-a

Izvor: Vostok.rs, 27.Nov.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNBO Ukrajine: Situaciju u Donasu nadzire 142 posmatrača OEBS-a

27.11.2014. -

Predstavnik Saveta nacionalne bezbednosti i odbrane (SNBO) Ukrajine Andrej Lisenko izjavio je da događaje u Donbasu trenutno nadzire 142 strana posmatrača OEBS-a.

U Donjeckoj i Luganskoj oblasti radi 142 posmatrača, od kojih su 11 ruski državljani, isto toliko je Amerikanaca, a 14 su Britanci, rekao je Lisenko.

Prema podacima SNBO Ukrajine većinu posmatrača OEBS-a čine građani centralne i istočne Evrope.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Mikhail Voskresenskiy    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čurkin: Ukrajinska vojska ometa rad OEBS-a

Izvor: Vostok.rs, 27.Nov.2014

27.11.2014. -..Stalni predstavnik RF pri UN Vitalij Čurkin rekao je da ukrajinska vojska sprečava rad OEBS-a. Naročito, konstantno ometa kretanje posmatrača, zaustavlja ih i pretresa im automobile, a nedavno je čak i vatru otvorila...To je apsolutno neprihvatljivo, rekao je Čurkin na sednici SB...

Nastavak na Vostok.rs...

Ukrajini američki radari

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2014

MOSKVAOD STALNOG DOPISNIKA Ukrajinska vojska je dobila prva tri „laka radara“ kojima se mogu odrediti koordinate minobacačkih pozicija. Amerikanci će Ukrajini dati ukupno 20 takvih radara, saopštio je Andrej Lisenko, predstavnik Saveta nacionalne bezbednosti Ukrajine. Da bi mogli efikasno da koriste...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.