Ruski konvoj: Carinici na delu

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski konvoj: Carinici na delu

Ukrajinski graničari i carinici počeli su danas da pregledaju prve kamione iz ruskog humanitarnog konvoja koji je blokiran na granici već nedelju dana.

Foto: AP, RTR via Associated Press Television

"Pregled ruske humanitarne pomoći je počeo", izjavio je agenciji Frans pres portparol ukrajinskih graničara Sergej Astahov.

Oko 300 ruskih kamiona, za koje Moskva kaže da prevoze 1.800 tona pomoći istočnom delu Ukrajine, stoji od četvrtka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Rusiji, tridesetak kilometara od granice.

Povezane vestiKonvoj na ukrajinskoj carini

Ukrajinske vlasti su blokirale taj konvoj zbog sumnje da bi u kamionima moglo biti oružje i municija za proruske pobunjenike.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Moskva

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela provjera tovara prvih kamiona

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2014

KIJEV - Ukrajinski carinici i granična policija započeli su danas provjeru prvih kamiona sa ruskom humanitarnom pomoći koja je blokirana na granici već nedjelju dana, izjavio je portparol ukrajinske granične službe Sergej Astahov...Prvi kamioni iz konvoja ruske humanitarne pomoći prešli su danas...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.